Gyvenkite prabangiai ir stilingai 3 miegamieji, 2 vonios kambariai, 99m2 terasa per du aukštus Esteponoje!

NT istorijos: Gyvenkite prabangiai ir stilingai 3 miegamieji, 2 vonios kambariai, 99m2 terasa per du aukštus Esteponoje!

Sudomino šis objektas?

Registruokitės nemokamai konsultacijai arba susisiekite su mumis ir mes atsakysime į visus Jums rūpimus klausimus.

Registruotis konsultacijai
Kontaktai Skambinti

### Gyvenkite Prabangiai ir Stilingai Esteponoje!

🌅 **Panoraminiai Vaizdai**: Mėgaukitės nuostabiais vaizdais į jūrą, Gibraltarą, kalnus ir net Maroką iš savo privačios soliarumo terasos.

🌞 **Šviesus ir Erdvus**: Pietryčių krypties butas, pripildytas saulės šviesos per didelius langus, sukuriantis šviesią ir jaukią atmosferą. Apatinė terasa žiūri į bendruomenės sodus ir baseiną.

🍽 **Pilnai Įrengta Virtuvė**: Kulinarijos entuziastai bus sužavėti pilnai įrengta virtuve. 3 miegamieji su spintomis, 2 vonios kambariai ir pagrindinio miegamojo en suite suteiks komforto ir privatumo.

🏊‍♂️ **Bendruomenės Patogumai**: Bendras baseinas, sodas, sporto salė ir sauna. Išskirtinė požeminė parkavimo vieta prideda patogumo.

🏖 **Puiki Vieta**: Tik 10 minučių iki nuostabių paplūdimių, parduotuvių ir restoranų, o Esteponos kaimas vos 15 minučių kelio automobiliu.

📞 **Pasiekite Mūsų**: Gyvenkite prabangiai ir stilingai, užtikrinkite savo vietą šioje modernioje ir komfortiškoje Esteponos oazėje. Mes padėsime Jums administruoti nuomą ir pasirūpinsime visais klausimais perkant, turint ir parduodant turtą. Susisiekite su mumis dabar ir sužinokite daugiau!

**Kristijonas +37061510548**

 

Atraskite savo svajonių namus Ispanijoje

Užpildykite kontaktinę formą ir jau netrukus jus pakviesiu į susitikimą, kuriame aptarsime jūsų poreikius bei NT įsigijimo galimybes.

Susisiekite