Tik 5 minutės pėsčiomis iki paplūdimio, prekybos centrų „Mercadona” ir „Aldi”, kavinių ir restoranų Esteponoje

NT istorijos: Tik 5 minutės pėsčiomis iki paplūdimio, prekybos centrų „Mercadona” ir „Aldi”, kavinių ir restoranų Esteponoje

Sudomino šis objektas?

Registruokitės nemokamai konsultacijai arba susisiekite su mumis ir mes atsakysime į visus Jums rūpimus klausimus.

Registruotis konsultacijai
Kontaktai Skambinti

📍 Vieta: Šis ilgai lauktas projektas yra viename iš prestižinių sklypų Esteponos rajone, turintis nuostabius jūros vaizdus ir puikią pietinę orientaciją. Tik 5 minutės pėsčiomis iki paplūdimio, prekybos centrų „Mercadona” ir „Aldi” su kavinėmis ir restoranais.

🏠 Būstas: Modernūs 2, 3 ir 4 miegamųjų apartamentai bei mansardos. Kiekvienas būstas turi erdvias terasas ir privačius sodus, kurie leidžia mėgautis nuostabiais Viduržemio jūros vaizdais. Visi apartamentai bus perduodami 100% baigtumo, Jums tereikės įsigyti minkštus baldus.

🔧 Kokybė: Naudojamos aukščiausios kokybės medžiagos iš prestižinių prekių ženklų. Puiki oro kondicionavimo sistema, užtikrinanti komfortą visus metus. Optimalus garso izoliavimas tarp butų ir išorės. Labai šiuolaikiškas fasadas, kuris derina estetiką su funkcionalumu.

🔋 Energinis efektyvumas: Projektas atitinka naujojo techninio statybos kodo (CTE) reikalavimus, užtikrinant aukštą energinį efektyvumą ir mažas šildymo bei vėsinimo išlaidas.

🌳 Aplinka: Plačios ir modernios alėjos su dviračių takais, sodais ir viešuoju transportu, apsuptos restoranų ir parduotuvių. Netoli yra geriausi golfo aikštynai, tarptautinės ir vietinės mokyklos, naujos ligoninės bei sporto infrastruktūra.

💼 Strateginė vieta: Šalia Puerto Banús ir Marbella, už neįtikėtiną kainą. Vieta idealiai tinka mėgstantiems ramybę, tačiau norintiems būti arti pagrindinių turizmo centrų. Estepona yra vienas iš populiariausių Costa del Sol kurortų, žinomas dėl savo magiškų kampelių ir kosmopolitiškos dvasios.

✨ Gyvenimo būdas: Puikus pasirinkimas norintiems mėgautis pietų Ispanijos gyvenimu su visais Viduržemio jūros gyvenimo privalumais – šiltu klimatu, puikiu maistu ir įspūdingais vaizdais. Šis projektas suteikia galimybę mėgautis moderniu ir patogiu gyvenimu vienoje iš patraukliausių vietų.

📅 Numatoma užbaigimo data (1 etapas): 2025 m. birželio mėn. Planuokite savo ateitį šioje nuostabioje vietoje, žinodami, kad Jūsų nauji namai bus paruošti laiku.

🔒 Patikimas statytojas: Statytojas yra viena didžiausių ir patikimiausių kompanijų Ispanijoje, užtikrinanti aukščiausią kokybę ir patikimumą.

✨ Mes padėsime Jums administruoti nuomą ir pasirūpinsime visais klausimais perkant, turint ir parduodant turtą. Susisiekite su mumis dabar ir sužinokite daugiau!

Kristijonas +37061510548

Atraskite savo svajonių namus Ispanijoje

Užpildykite kontaktinę formą ir jau netrukus jus pakviesiu į susitikimą, kuriame aptarsime jūsų poreikius bei NT įsigijimo galimybes.

Susisiekite