3 miegamųjų, 2 vonios kambarių apartamentai – tobulas komforto ir elegancijos derinys San Pedro miestelyje

NT istorijos: 3 miegamųjų, 2 vonios kambarių apartamentai – tobulas komforto ir elegancijos derinys San Pedro miestelyje

Sudomino šis objektas?

Registruokitės nemokamai konsultacijai arba susisiekite su mumis ir mes atsakysime į visus Jums rūpimus klausimus.

Registruotis konsultacijai
Kontaktai Skambinti

Įsivaizduokite, kiekvieną rytą pabundate tarsi rojuje, kur viskas, ko Jums reikia, yra šalia. Pristatome naują gyvenimo standartą neįtikėtiname projekte, kruopščiai sukurtame, kad suteiktų geriausią komfortą, funkcionalumą ir vietą viename.

Projekto Privalumai:
– Strateginė vieta: San Pedro širdyje, kur viskas yra šalia – nuo prekybos centrų, parduotuvių, vaistinių ir medicinos paslaugų iki vieno geriausių teniso ir padelio klubų, golfo aikštynų, restoranų ir paplūdimio klubų.
– Aukščiausia kokybė: Butai bus statomi iš aukščiausios kokybės medžiagų, su erdviais interjerais ir šviesiomis gyvenamosiomis erdvėmis.
– Dizainas ir elegancija: 2, 3 ir 4 miegamųjų butai ir penthausai, kurių interjeras siekia iki 195 m², o terasos iki 189 m², kiekvienas butas yra šiuolaikinio dizaino ir elegancijos pavyzdys.
– Personalizavimas: Visi butai bus pritaikyti pirkėjo skoniui, su bent viena parkavimo vieta ir sandėliuku, įtrauktu į kainą.

Kompleksinės patalpos:
– Šiuolaikiškos bendruomeninės erdvės: turėsite specialiai šiuolaikiniam profesionalui skirtą „Co-working“ erdvę, elektrinių transporto priemonių įkrovimo taškus, vidaus šildomą baseiną, pilnai įrengtą sporto salę ir SPA.
– Apsauga: Visiškai uždara teritorija su saugomu įėjimu ir kontrolės vartais.

Šis kompleksas išsiskiria kaip geriausias projektas regione dėl savo unikalaus ir avangardinio dizaino, kuris išskirtinai derina estetiką ir funkcionalumą.

Prisijunkite prie mūsų ir patirkite neprilygstamą gyvenimo lygį!

**Mes padėsime Jums administruoti nuomą ir pasirūpinsime visais klausimais perkant, turint ir parduodant turtą. Susisiekite su mumis dabar ir sužinokite daugiau!**

Kristijonas +37061510548

Atraskite savo svajonių namus Ispanijoje

Užpildykite kontaktinę formą ir jau netrukus jus pakviesiu į susitikimą, kuriame aptarsime jūsų poreikius bei NT įsigijimo galimybes.

Susisiekite