Prabangus 3 miegamųjų, 2 vonios kambarių kampinis penthausas su įspūdingais golfo lauko ir jūros vaizdais Benalmadenoje

NT istorijos: Prabangus 3 miegamųjų, 2 vonios kambarių kampinis penthausas su įspūdingais golfo lauko ir jūros vaizdais Benalmadenoje

Sudomino šis objektas?

Registruokitės nemokamai konsultacijai arba susisiekite su mumis ir mes atsakysime į visus Jums rūpimus klausimus.

Registruotis konsultacijai
Kontaktai Skambinti

Išskirtinis penthausas su kvapą gniaužiančiais vaizdais ir aukštos kokybės apdaila vienoje geriausių urbanizacijų Benalmadenos Torrequebrada rajone.

Įsikūręs kalvos viršūnėje Benalmadenoje, virš Torrequebrada golfo aikštyno su pietvakarių orientacija, šis nuostabus turtas mėgaujasi įspūdingais jūros, kalnų, pakrantės ir baseinų vaizdais. Mediterra kurortas yra žinomas kaip prabangus uždaras kompleksas su 3 baseinais, vaikų zona, sporto sale, brandžiais tropiniais sodais, grįstais takais ir kurortiniais mediniais tilteliais bei vandens elementais. Kas dar labiau ypatinga – tai mažas atstumas iki jūros, golfo įranga ir daugybė paplūdimio barų aplink.

Netoliese yra Golfo ir Padelio klubai, o iki Benalmadenos uosto ir žavingo Benalmadenos Pueblo miestelio tik 5 minutės automobiliu.

Puikus pasirinkimas atostogoms, o taip pat dėl netoliese esančių dviejų tarptautinių mokyklų, parduotuvių ir daugybės kitų paslaugų, tai idealus būstas nuolatiniam gyvenimui. Arba puiki galimybė gauti geras nuomos pajamas.

Šis kampinis penthausas išdėstytas viename aukšte su labai erdvia L formos terasa, siūlančia šešėliuotas ir atviras zonas, leidžiančias mėgautis gyvenimu lauke geriausiu būdu. Visi kambariai yra erdvūs ir su jūros vaizdais iš daugumos vietų.

Išskirtinė patrauklios vietos, vaizdų ir funkcionalumo kombinacija.

Į kainą įtrauktos 2 automobilių stovėjimo vietos ir 2 sandėliukai.

**Mes padėsime Jums administruoti nuomą ir pasirūpinsime visais klausimais perkant, turint ir parduodant turtą. Susisiekite su mumis dabar ir sužinokite daugiau!**

Kristijonas +37061510548

Atraskite savo svajonių namus Ispanijoje

Užpildykite kontaktinę formą ir jau netrukus jus pakviesiu į susitikimą, kuriame aptarsime jūsų poreikius bei NT įsigijimo galimybes.

Susisiekite