Prabangūs 3 miegamųjų, 2 vonios kambarių apartamentai su panoraminiais vaizdais Nueva Andalucia

NT istorijos: Prabangūs 3 miegamųjų, 2 vonios kambarių apartamentai su panoraminiais vaizdais Nueva Andalucia

Sudomino šis objektas?

Registruokitės nemokamai konsultacijai arba susisiekite su mumis ir mes atsakysime į visus Jums rūpimus klausimus.

Registruotis konsultacijai
Kontaktai Skambinti

Kviečiame į prabangų gyvenimą naujuose šiuolaikiškuose Casa Aliya apartamentuose su elegantiškomis linijomis ir gražiomis kokybiškomis medžiagomis.

Įžengus, Jus pasitinka erdvi svetainė, sujungta su modernia virtuve ir lauko terasa. Moderni virtuvė yra pilnai įrengta aukštos kokybės prietaisais ir turi daug saugojimo vietos, todėl yra puikiai tinkama kasdieniam gyvenimui ir svečių priėmimui.

3 miegamieji yra kruopščiai suprojektuoti, siūlantys komfortą ir ramybę. Pagrindinis miegamasis turi atskirą vonios kambarį, kas suteikia privatumo pojutį..

Išskirtinis bruožas – didžiulė 32 kv.m terasa, siūlanti nuostabius La Concha kalnų vaizdus ir idealią vietą lauko pietums, rytinėms kavoms bei poilsiui.

Puiki vieta:
Šie apartamentai įsikūrę patogioje vietoje Nueva Andalucia, tai vos kelios minutės nuo garsiausių golfo aikštynų, prabangių parduotuvių, gurmaniškų restoranų ir gyvybingojo Puerto Banús bei Golden Mile naktinio gyvenimo Marbelloje.

Bendruomeniniai patogumai:
Kruopščiai prižiūrima aplinka siūlo vešlius tropinius sodus ir spindintį baseiną, kurie pripildys Jūsų gyvenimą ramybe ir jaukumu.

Svarbios vertybės:
– Prabanga ir komfortas: Mėgaukitės aukščiausios kokybės apdaila ir erdvės pojučiu.
– Ramybė: Privatus pagrindinis miegamasis ir rami aplinka.
– Gyvenimo būdo patogumai: Greita prieiga prie geriausių vietų Marbelloje ir nuostabūs bendruomeniniai patogumai.

**Mes padėsime Jums administruoti nuomą ir pasirūpinsime visais klausimais perkant, turint ir parduodant turtą. Susisiekite su mumis dabar ir sužinokite daugiau!**
**Kristijonas +37061510548**

Atraskite savo svajonių namus Ispanijoje

Užpildykite kontaktinę formą ir jau netrukus jus pakviesiu į susitikimą, kuriame aptarsime jūsų poreikius bei NT įsigijimo galimybes.

Susisiekite