Nepakartojami apartamentai Stupa Hills urbanizacijoje Benalmadenos mieste

NT istorijos: Nepakartojami apartamentai Stupa Hills urbanizacijoje Benalmadenos mieste

Sudomino šis objektas?

Registruokitės nemokamai konsultacijai arba susisiekite su mumis ir mes atsakysime į visus Jums rūpimus klausimus.

Registruotis konsultacijai
Kontaktai Skambinti

Šie apartamentai yra naujai pastatytoje „Stupa Hills“ vystomoje teritorijoje Higueron rajone. Šalia Benalmádena Budistų šventyklos, 200 metrų atstumu, suteikia lengvą prieigą prie A7 greitkelio ir paplūdimio. Vos 15 minučių iki Malagos oro uosto ir 5 minutės iki paplūdimio. Ši nuostabi vieta leis greitai ir lengvai pasiekti pagrindines La Costa del Sol vietas.

**LAUKO ERDVĖS**

Išskirtinis ir patogus butas su vaizdu į Viduržemio jūrą, sukurtas mėgautis ir atsipalaiduoti. Šio komplekso bendrosios erdvės susideda iš erdvaus tropinio sodo ir sveikatingumo centro visai šeimai, įskaitant didelį modernios konstrukcijos baseiną su soliariumu, uždarą šildomą baseiną, modernią sporto salę, sauną ir lauko sūkurinę vonią. Viskas sukurta visų gyventojų patogumui.

**KOKYBĖ**

Šis butas pastatytas su aukščiausios kokybės medžiagomis, tokiomis kaip „Porcelanosa“, „Siemens“ ar „Jacob Delafon“, kurios yra prabangos projekto pavyzdžiai. Bute yra pilnai įrengta virtuvė, vonios kambario įranga, miegamojo spintos, taip pat butui priklauso dvi automobilių stovėjimo vietos ir vienas sandėliukas.

Vos 15 minučių pėsčiomis nuo Benalmádena Pueblo, vaizdingo Andalūzijos miestelio su daugybe paslaugų ir dideliu restoranų pasirinkimu.

**BALDŲ PASTABA:**
– BALDAI NUOTRAUKOSE NĖRA ĮSKAIČIUOTI.
– YRA GALIMYBĖ ĮSIGYTI KITĄ BALDŲ KOMPLEKTĄ UŽ 15 000€.

**Mes padėsime Jums administruoti nuomą ir pasirūpinsime visais klausimais perkant, turint ir parduodant turtą. Susisiekite su mumis dabar ir sužinokite daugiau!**
Kristijonas +37061510548

Atraskite savo svajonių namus Ispanijoje

Užpildykite kontaktinę formą ir jau netrukus jus pakviesiu į susitikimą, kuriame aptarsime jūsų poreikius bei NT įsigijimo galimybes.

Susisiekite