Nuostabus 2 miegamųjų ir 2 vonios kambarių butas su didele terasa, vaizdu į kalnus ir jūrą, pačioje Nueva Andaluzijoje

NT istorijos: Nuostabus 2 miegamųjų ir 2 vonios kambarių butas su didele terasa, vaizdu į kalnus ir jūrą, pačioje Nueva Andaluzijoje

Sudomino šis objektas?

Registruokitės nemokamai konsultacijai arba susisiekite su mumis ir mes atsakysime į visus Jums rūpimus klausimus.

Registruotis konsultacijai
Kontaktai Skambinti

Kviečiame apsilankyti šiame fantastiškame apartamente, esančiame pačioje Nueva Andalucia, Marbella širdyje. Šis gražiai suprojektuotas butas  100 m² gyvenamosios erdvės, siūlo patogaus ir prabangaus gyvenimo galimybę.

Pagrindinės savybės:

– Gyvenamoji erdvė: bute yra du erdvūs miegamieji ir du modernūs vonios kambariai, užtikrinantys pakankamai vietos poilsiui ir privatumui.
– Terasa: mėgaukitės Viduržemio jūros klimatu su trimis privačiomis terasomis, kurios puikiai tinka lauko pietums, deginimuisi ar tiesiog kvapą gniaužiančių vaizdų stebėjimui.
– Bendri patogumai: urbanizacija siūlo puikias bendro naudojimo patalpas, įskaitant du didelius baseinus ir du specialius vaikų baseinus, užtikrinančius pramogas ir saugumą visiems šeimos nariams.
– Vieta: vos 10 minučių pėsčiomis iki paplūdimio ir gyvybingojo Puerto Banus uosto, galėsite lengvai pasiekti geriausius Marbellos restoranus, parduotuves ir pramogas.
– Vaizdai: grožėkitės nuostabiais jūros ir ikoninio La Concha kalno vaizdais iš savo namų terasos.

Šis butas yra puikus komforto, patogumo ir prabangos derinys, idealus tiems, kurie ieško puikios lokacijos Marbelloje. Nepraleiskite progos padaryti šią išskirtinę nuosavybę savo naujaisiais namais!

**Mes padėsime Jums administruoti nuomą ir pasirūpinsime visais klausimais perkant, turint ir parduodant turtą. Susisiekite su mumis dabar ir sužinokite daugiau!**

Kristijonas +37061510548

Atraskite savo svajonių namus Ispanijoje

Užpildykite kontaktinę formą ir jau netrukus jus pakviesiu į susitikimą, kuriame aptarsime jūsų poreikius bei NT įsigijimo galimybes.

Susisiekite