San Pedro de Alcantara – išskirtinėje vietoje, kur susipina elegancija ir patogumas

NT istorijos: San Pedro de Alcantara – išskirtinėje vietoje, kur susipina elegancija ir patogumas

Sudomino šis objektas?

Registruokitės nemokamai konsultacijai arba susisiekite su mumis ir mes atsakysime į visus Jums rūpimus klausimus.

Registruotis konsultacijai
Kontaktai Skambinti

PARDUODAMI PRABANGŪS APARTAMENTAI SAN PEDRO DE ALCANTARA!

Vieta: Costa del Sol širdyje, San Pedro de Alcantara – išskirtinėje prestižinėje vietoje, kur susipina elegancija ir patogumas.

Kompleksas: Iš viso 35 butai su 2 ir 3 miegamaisiais, su dviaukščiais butais ir terasomis/soliariumu. Pirmame aukšte komercinės patalpos ir požeminiai garažai.

Architektūra: Avangardinė architektūra, aukščiausios klasės kokybė ir išskirtinis dizainas. Šis elegantiškas gyvenamasis kompleksas su šiuolaikinėmis architektūrinėmis linijomis yra unikalus projektas su išskirtiniais dviejų ir trijų miegamųjų butais su įspūdingomis terasomis.

Lokacija: Puiki vieta šalia geriausių Ispanijos baltųjų smėlio paplūdimių. Netoli prabangių jachtų uostų, žvejų uostų ir geriausių golfo aikštynų – tai vieta, kur galima visiškai mėgautis gyvenimu. Costa del Sol regionas siūlo daugiau nei 300 saulėtų dienų per metus ir net 161 kilometrą jūros pakrantės.

Pagrindiniai privalumai:
– 2 ir 3 miegamųjų butai
– Dviaukščiai butai su terasomis/soliariumu
– Požeminiai garažai
– Komercinės patalpos pirmame aukšte
– Avangardinė architektūra ir aukščiausios klasės kokybė

Nepraleiskite progos įsigyti prabangų būstą vienoje geidžiamiausių Costa del Sol vietų. Susisiekite su mumis dabar ir sužinokite daugiau!

Kristijonas +37061510548

Atraskite savo svajonių namus Ispanijoje

Užpildykite kontaktinę formą ir jau netrukus jus pakviesiu į susitikimą, kuriame aptarsime jūsų poreikius bei NT įsigijimo galimybes.

Susisiekite